WEB
Comparteix Món de Música

Comencem amb els tallers de música. Temporada hivern 2016

Bon dia!
Tornem-hi amb més MÚSICA i amb un nou any que ha de ser constructiu en tots els aspectes.

Estan passant moltes coses, tant a nivell social, políltic, cultural, etc.

Tot es mou molt ràpid però almenys hi ha moviment i ganes de millorar situacions que semblen complicades de desencallar.

Per sort cada dia és diferent i cada dia és una oportunitat nova per millorar, per renovar i per continuar aprenent.

No deixem perdre oportunitats bones que se’ns presentin, construïm i avancem, cadascú al seu ritme i segons les seves necessitats.

Aquests dies he aprofitat per anar tancant projectes personals, em sento bé i preparada per començar els tallers.

Quasi ja tinc acabat un dels projectes musicals el qual hi he estat treballant durant un temps i tinc ganes de poder-lo compartir amb vosaltres. Aquesta sensació d’anar tancant coses és fantàstica i molt gratificant.

A tots ens agrada que hi hagi resultats amb coses que ens interessen i que ens fan sentir vius i ,amb paciència, tot va arribant.

Des d’aquí us desitjo el millor i sobretot , entre tots, no ens aturem de CONSTRUIR, a veure si poc a poc anem aconseguint deixar un món millor per nosaltres i pels PETITS que van pujant, deixant-lis part de la nostra experiència, que se’n puguin beneficiar, compartir i utilitzar – la de manera constructiva ; activem-nos i anem fent , això sí, sense estressar-nos que no va bé per la salut!

Us deixo un dibuix que he fet i que em dóna bon rotllo! ja el vaig penjar anteriorment però m’agrada i el torno a penjar!

Una nena que dringa cascavells i es deixa anar, vola enmig d’un paisatge nevat.
BON CAP DE SETMANA!

 

Hiveren-DEF