Comparteix Món de Música

Qui sóc ?

Sóc l’Àngels Casas … un món de somnis. Alguns en procés i d’altres fets realitat. La música: un somni fet realitat. Des de ben petita la música ha estat un estímul constant de vida . M’emociona, em sedueix, m’activa el pensament . Em fa sentir bé i és una de les millors eines de sanació que he descobert.

Per això, amb els anys, he volgut anar més enllà i m’he format com a músic, pedagoga musical i Tècnica Superior en Educació Infantil.

El meu món professional: els infants i la música.

Un dels meus projectes : Món de Música.

Món de Música és un projecte d’estimulació musical que ofereix tallers familiars adreçats a mares i pares amb nadons i petits fins els 3 anys. L’objectiu principal: gaudir d’una experiència musical en família i facilitar la comunicació a través de l’expressió artística.

El meu desig és fer que la música es visqui i es comparteixi com una vivència desitjada, plena d’emocions i d’experiències enriquidores.

Fragment extret d’una conversació entre dues persones adultes:

(…) Fins que el meu fill no va fer els dos anys no vaig saber com comunicar-m’hi. Em posava nerviós i no sabia com dir-li les coses (…)

Aquesta conversació m’ha quedat gravada a la memòria i sovint penso amb el poder que té la música per transmetre qualsevol tipus d’aprenentatge. Una cançoneta, una paraula, un gest, un somriure pot ser suficient per arribar a establir una font inesgotable de comunicació i relació.

 

* Món de Música va destinat a infants de 0 a 3 anys però també treballo la música amb nens i nenes a partir de 3 anys.

Comentaris