WEB
Comparteix Món de Música

Ja el tenim aquí! Tastet de totes les cançons del meu 2on disc Endevina Endevineta. Inclou versions instrumentals.

Hola! En aquest cd hi trobareu un recull de cançons que he compost jo mateixa i que són el fruit d’una llarga experiència de pràctica docent com a mestra de música especialitzada en l’etapa 0 a 6 anys.

La bona acollida que han tingut entre els infants m’ha engrescat a enregistrar-les perquè pugueu compartir-les plegats i, a poc a poc, us les aneu fent també vostres.

Les cançons que he escollit són molt variades i tracten de temes diversos que conviden a cantar, a ballar, a expressar-se amb gestos i moviments, a relaxar-se i a gaudir de petites històries cantades que fan volar la imaginació.

El repertori és molt apropiat per incorporar-lo a l’escola bressol, a l’aula d’infantil i també per cantar-lo en família i amb qui li vingui de gust!

He inclòs les bases instrumentals perquè són un recurs molt útil a l’hora d’aplicar a l’aula o a casa segons les vostres necessitats.

I ara us convido a escoltar a deixar-vos anar i a transmetre entusiasme! GRÀCIES nens i nenes, famílies i amics i, com deia el meu estimat amic “Petete”, …QUE NO PARI LA MÚSICA!

► Youtube: https://www.youtube.com/user/Lirilitas

► Instagram: https://www.instagram.com/mondemusica/

► Facebook: https://www.facebook.com/mondemusica