WEB
Comparteix Món de Música

ENDEVINA ENDEVINETA (Tast del meu 2on àlbum)

Hola! En aquest cd hi trobareu un recull de cançons que he compost jo mateixa i que són el fruit d’una llarga experiència de pràctica docent com a mestra de música especialitzada en l’etapa 0 a 6 anys.

La bona acollida que han tingut entre els infants m’ha engrescat a enregistrar-les perquè pugueu compartir-les plegats i, a poc a poc, us les aneu fent també vostres.

Les cançons que he escollit són molt variades i tracten de temes diversos que conviden a cantar, a ballar, a expressar-se amb gestos i moviments, a relaxar-se i a gaudir de petites històries cantades que fan volar la imaginació.

El repertori és molt apropiat per incorporar-lo a l’escola bressol, a l’aula d’infantil i també per cantar-lo en família i amb qui li vingui de gust!

He inclòs les bases instrumentals perquè són un recurs molt útil a l’hora d’aplicar a l’aula o a casa segons les vostres necessitats.

I ara us convido a escoltar a deixar-vos anar i a transmetre entusiasme! GRÀCIES nens i nenes, famílies i amics i, com deia el meu estimat amic “Petete”, …QUE NO PARI LA MÚSICA!

► Youtube: https://www.youtube.com/user/Lirilitas

► Instagram: https://www.instagram.com/mondemusica/

► Facebook: https://www.facebook.com/mondemusica