WEB
Comparteix Món de Música

Cançó: El ren i el trineu

Aquesta cançó va sorgir arrel de la imatge d’un ren dibuixada en un calendari de Nadal.

El-ren-i-el-trineu--2---900-pxl-

Curiós, vaig anar a una botiga i el noi que em va atendre em va donar un calendari amb la imatge d’un ren. El noi em va comentar que l’havia dibuixat ell mateix.

Em vaig mirar la imatge i la mirada del ren em va transmetre una sensació de melancolia, certa tristesa i dolçor alhora, de seguida em va enamorar.

Vaig sortir de la botiga amb una melodia al cap que la vaig està repetint fins que vaig arribar a casa i la vaig poder tocar amb el piano. Així va sortir aquesta cançó. Personalment m’agrada molt i quan la tinguem arranjada en condicions pot quedar xula.

La cançó està escrita en mode menor producte de la barreja de sentiments que vaig tenir quan vaig veure la imatge del ren.

Als nens els agrada perquè quan els hi canto la visc molt i em surt teatralitzar-la, els hi explico una petita història cantada i representada i la viuen, de seguida s’engresquen a cantar-la i a representar-la.

És una petita història que comença trista però al final acaba bé.

A la secció de cançons hi ha la versió instrumental però us passo 3 links més:

Clica aquí per escoltar la cançó cantada pels nen@s

Clica aquí per escoltar la cançó cantada per mi 

Clica aquí per escoltar la base