WEB
Comparteix Món de Música

CANÇÓ: L’ALEGRIA DEL NADAL! PARTITURA I BASE

Arriba el Nadal i cantarem Nadales!!!

Aquí us deixo els links d’una Nadala que vaig composar el Nadal 2012.

Aquesta cançó va sorgir arrel de la necessitat de trobar una “Nadala” que no fos la típica de cada any. Volia aportar alguna cosa diferent.

Vaig parlar amb els nens i les nenes (3, 4 i 5 anys) que assisteixen als meus tallers i els hi vaig demanar si volien col·laborar amb el text de la lletra. Tots em van dir que sí!

Vaig agafar una llibreta i… “pluja d’idees”. Els hi vaig demanar que em diguessin paraules o petites frases relacionades amb el Nadal.

Resultat: el text de la cançó que escoltareu. A la lletra hi ha “trossets” que no són massa coherents però vaig intentar respectar “literalment” el que em deien els nens i les nenes. La vàrem cantar el dia del “Festival de Nadal”.

Lletra: Els nens de l’escola “Mare de Déu dels Àngels” i els meus “retocs”.

Música: Àngels Casas

Il·lustració: Àngels Casas (Litas CS)

El dibuix: Aquest dibuix va sorgir arrel d’un encàrrec que em van demanar. Em vaig fer uns quants de prova i, d’una de les proves, va sortir aquest dibuix.

Hi ha 3 links: La base, la melodia tocada amb piano i la versió cantada pels nens i les nenes de P3 , P4 i P5 de l’escola Mare de Déu dels Àngels. 

De moment només disposo de gravacions que em faig jo mateixa a partir de les eines que tinc a casa i si ho podem aprofitar FANTÀSTIC!!!

Base

Melodia

Els nens i les nenes canten

 

L'alegria-del-Nadal-dibuiix